Home Over ons Deuren Kasten Persoonlijk advies Contact
0592 - 371 500

Klompmakerstraat 3c

9403 VL Assen

showroom geopend vanaf 13:00

Openingstijden

Over ons

The Doors Assen

Dé maatwerk specialist.

Een deur is noooit zomaar een deur het is een weloverwogen designelement dat volledig op maat in uw interieur geplaatst wordt. The Doors Assen is dé maatwerk specialist en levert designdeuren en kasten in elke denkbare uitvoering.

Geen enkel product is standaard bij The Doors omdat elke situatie namelijk ook verschillend is. Uw deur of kastenwand wordt op maat ontworpen rekening houdend met uw wensen en budget. Voor een vakkundige installatie en levenslang gebruiksplezier staan wij garant

Onze filosofie

Voor elke individuele ruimte woonstijl en budget maakt The Doors Assen deuren kasten, compleet ingerichte kastwanden, luxe inloopkasten en scheidingselementen. Zowel voor thuis als voor uw kantoor.

Individueel maatwerk

Het is al 15 jaar onze missie om voor elke vraag een efficiënte en maatgesneden oplossing te bieden met producten van de hoogste kwaliteit. Daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen welke we inkopen bij een selecte groep specialistische leveranciers die geselecteerd werden op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Onze merken

 

Advies aan huis

met een frisse blik denken we met u mee

Maak een afspraak